Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 14 t/m 17 jaar | Groep: 2 - 6 pers. | Prijs: € 58

Deutschland Dropping Race 2.0

Spass und avontuur! Das ist de Deutschland Dropping Race 2.0. Wir zijn dieses Jahr wieder ganz 2.0 und bij die Zeit! Wie is de snelste en wint unsere tolle Preise? Wie wil er met uns mee op dit knotsgekke avontuur vol spass, spanning, stoere posten, geheime kampierplatzen en natürlich Eier!

Wir zijn da al ganz klaar voor! Jullie auch?

De DDR leiding

PS Als je vrijdag nog naar die Schule moet, laat het ons weten, dan kun je ook 's avonds komen.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Mark: 06-20942365
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/DDR.Mook

Bijna vol: Nog 2 plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.