Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 18 t/m 30 jaar | Groep: 3 - 4 pers. | Prijs: € 57

InterHITy X

InterHITy 2018: The 10th edition!

Wil je graag meedoen met een hike, maar heb je geen zin om te lopen? Dan is de InterHITy dé HIT om aan mee te doen. Dit is namelijk een unieke hike die langs verschillende HIT-plaatsen in Nederland gaat... per eigen auto! Je reist het weekend van HIT-plaats naar HIT-plaats met onderweg verschillende uitdagingen.

Het weekend zit vol gezelligheid, leuke en verrassende routes en niet te vergeten toffe activiteiten.

Ben jij...
...in voor een uitdaging?
...goed in teamwork?
...uitgekeken op één enkele HIT-plaats?
...in de mood voor een superweekend?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Lijkt het je wat om deze verrassende HIT te ontdekken en ben je tussen de 18 en 30 jaar? Schrijf je dan nu in voor: de InterHITy!! Inschrijven kan met een groep van 3 tot 4 personen.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Ivo: 06-53383256
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.interhity.nl

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 41 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 12:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.