Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 52

Italy Express

Gezellige kampvuuravonden en lekker uitslapen tijdens Pasen? Dat kan! Bij de Italy Express hiken we niet, maar draait alles om relaxte gezelligheid en leuke activiteiten.

Vind je het leuk om nieuwe vrienden te ontmoeten en gave spellen te spelen? Wil je nieuwe kooktechnieken leren en genieten van de natuur? Dan zit je bij de 'Express' goed. 's Morgens sta je rustig in je eigen tempo op. Dat betekent natuurlijk niet dat vroege vogels zich zullen vervelen. Integendeel: voor de niet-uitslapers is er genoeg te doen totdat alle deelnemers wakker zijn. Maar als iedereen ontbeten heeft en klaar staat voor het programma, beginnen onze Italiaanse avonturen. Met creatieve kooktechnieken fix jij een heerlijke traditionele Italiaanse pastamaaltijd. In een spannende nachtactiviteit opereer je misschien als een infiltrant bij de Italiaanse maffia. En wist je dat de paus en de modestad Milaan..... ach, kom ook gewoon maar zelf kijken!

Natuurlijk is er genoeg tijd om lekker te genieten van de prachtige natuur die Italië te bieden heeft. En als de avond valt, kun je een fantastische kampvuuravond verwachten. Als je nog niet moe bent, blijf je gezellig nog even zitten, want morgen hoef je niet vroeg op :)

Dus heb jij zin in een relaxt, maar uitdagend en leuk Pasen waarbij je géén lange tocht hoeft te lopen? Schrijf je dan snel in voor een veelzijdig Italiaans avontuur! Kijk voor meer informatie over de Express op onze facebookpagina of op onze website!

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.express-hit.nl/

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 45 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur.