Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 18 t/m 35 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 85

MisterXHIT

MisterXHIT - Jaag jij MisterX op?

Jullie jagen op MisterX. Door cryptische hints op te lossen, komen jullie achter zijn locatiie. Je verplaatst je o.a. met de trein, bus en te voet. Onderweg krijg je opdrachten, uitdagende posten en zie je de natuur en mooie plekken rond Mook. Tijdens de jacht zorgen wij natuurlijk voor wat te eten en drinken.

Jullie creatieve denkvermogen, waarmee je hints moet oplossen, wordt zwaar beproefd. Er zal daarnaast ook veel gelopen worden, dus zorg voor goede schoenen. Voldoende kennis van kaart, kompas, GPS en een goede smartphone is een vereiste. De groep met de meeste punten zal de MisterX bokaal winnen. Punten kun je krijgen door opdrachten, foto's, hints oplossen en natuurlijk door het opjagen van MisterX!

Natuurlijk is er 's avonds na een dag reizen tijd voor een gezellig avondprogramma en je overnacht in je zelf meegebrachte tent. Voor het eten wordt gezorgd, de afwas moet je wel zelf doen :)

Vind jij MisterX?

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/jaagjijMisterXop/

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 14 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 16:00 uur.