Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 52

Powerkids HIT-it

De strijd om de macht in Mookutopia

Heb jij zin in een spannend avontuur? Benieuwd naar de troonwisseling in Mookutopia? Houd je van spanning en avontuur en ook van veel gezelligheid? Ga dan met de stoere Powerkids HIT-it naar het land Mookutopia, waar de koning een nieuwe opvolger zoekt en waar de strenge en zure ministers de macht willen grijpen.

Met 32 Powerkids en een heleboel te gekke leiding maken we er een topkamp van! Overdag zijn we lekker buiten, maar 's avonds slapen we wel in een clubhuis. Grijp snel je kans om je in te schrijven voor de 17e editie van de Powerkids HIT-it in Mook.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Marjan Dekker / Jiggel: 06-24239907
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.powerkids-hit-it.nl/

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur.