Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 17 t/m 21 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 94

The Paranoia Project

The Paranoia Project is een HIT voor codecrackers, strategen én actieve veldspelers.

We gaan de grens over! Je gaat in Aken en in de Eifel uitdagingen aan om missies te volbrengen in een spel dat onafgebroken door gaat. Je probeert ongezien verborgen aanwijzingen op te sporen en het raadsel te ontrafelen. Alles wordt vanuit het commandocentrum 24/7 door jullie zelf aangestuurd.

Constant samenwerken met alle deelnemers, stoere outdoor activiteiten en uitdagingen voor je brein zijn de ingrediënten voor The Paranoia Project. Je gaat de strijd aan met een onbekende en eeuwenoude organisatie die met jou een mindgame wil spelen. Dat laat jij natuurlijk niet gebeuren, maar wie kan je nog vertrouwen? Wat is echt en wat niet? De Da-Vinci-Code is er niets bij. De klok tikt, geen tijd te verliezen. The game is on...

– van de makers van "Eifel 50° Noord" –

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Sander Smink: +31643204853
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://paranoia.50noord.nl/

Bijna vol: Nog 2 plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 34 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Aachen.