Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 65

ZeilHIT

ZeilHIT '18

3, 2, 1, Lift Off! Meld je aan voor het ruimteVAARders programma en verken samen met ons de ruimte! Van Mars tot Mercurius en nog veel verder. Race over de Melkweg en ontdek nieuwe planeten. Het universum ligt klaar om ontdekt te worden, maar voordat we dit kunnen hebben we natuurlijk ruimteVAARders nodig.

Dus wil jij op avontuur in het grote onbekende? Geef je dan op voor de Zeilhit’18 en reis met ons mee naar de sterren en weer terug.

Vanwege brandgevaar van al die raketmotoren speelt dit weekend zich voor een groot deel af op en rond het water. Lijkt je dit wat? Kom met ons ruimteVAREN!

P.s: Zie ook de aftermovie van ZeilHIT 2016!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Lilian: 06-15820663
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/zeilhit/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 20:30 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar bij het Kromvenpad, Mook en Middelaar.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!