Plaats: Mook | Datum: 21 april t/m 22 april | Leeftijd: 5 t/m 7 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 35

BeverHIT (zo-ma)

BeverHIT

Ook dit jaar kun je als bever op HIT! Met achttien bevers beleven we overdag een gezellig avontuur in het dorp Hotsjietonia en 's avonds logeren we hier ook één nachtje. Ga je ook mee?

Hieperdepiep Hoera! Hotsietonia en de Beverhit bestaan 5 jaar. Maar wat is dat nu? Alle versiering is verdwenen. Sterre, Steven, Bas, Rebbel, Rozemarijn, Fleur, Keet en Noa hebben overal gezocht maar kunnen niets vinden. Zo kan het feest niet doorgaan. Help jij hen mee? Misschien dat het dan toch lukt om een groots feest te vieren.

De BeverHIT is hartstikke gezellig, want er zijn niet alleen kinderen van je eigen groep. Er zijn kinderen uit heel Nederland! Dat wordt dus één groot feest. Het leidingteam heeft ruime ervaring als beverleiding bij de eigen groep, bij de HIT, in het basisonderwijs of als moeder. Als je vader of moeder het toch wel spannend vinden om jou met ons mee te laten gaan, dan mogen ze ons vantevoren gerust even mailen voor meer informatie. We hopen dat jij er met Pasen bij bent!

Opmerking: Deze BeverHIT vindt plaats van 21 op 22 april. Als deze BeverHIT vol is zal er ook een Beverhit plaatsvinden van vrijdag op zaterdag.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Alexandra Stewart: 06-42600795 (buiten de kantooruren)
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/beverhit

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 18 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zondag 21 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.