Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 18 t/m 35 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 85

De Jacht op MisterX

In de Jacht op MisterX kom je achter zijn locatie door cryptische hints op te lossen en opdrachten te doen. Onderweg kom je uitdagende posten tegen en zie je de natuur en mooie plekken rond Mook. Tijdens de jacht zorgen wij natuurlijk voor wat te eten en drinken en is er de nodige tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Jullie creatieve denkvermogen, waarmee je hints moet oplossen, wordt zwaar beproefd. De nodige kilometers worden gelopen. Voldoende kennis van kaart, kompas, routetechnieken, GPS en een goede smartphone is een vereiste. De groep die de meeste punten heeft verdiend in het weekend zal de MisterX bokaal winnen. Punten kun je krijgen door opdrachten en foto’s in te sturen, hints op te lossen en natuurlijk door het opjagen van MisterX!

Natuurlijk is er 's avonds na een dag vol spanning tijd voor een gezellig avondprogramma, een kampvuur en een hapje en drankje. Je overnacht in je zelf meegebrachte tent. Voor het eten wordt gezorgd, de afwas moet je wel zelf doen :)

Lukt het jullie om MisterX te vinden?

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/DejachtopmisterX

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.