Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 16 t/m 20 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 104

Eifel 50° Noord: The Quest

The Quest

The Quest: De reisgenoten van het drakenwoud.

De uitgestrekte bossen, steile kliffen en snelstromende beekjes van de Eifel zijn het decor voor een epische tocht van een heldhaftig gezelschap. Bij deze avontuurlijke hike loop je niet van A naar B maar moet je regelmatig je eigen route kiezen. Verrassende puzzels leiden je naar uitdagende activiteiten: een abseil, natte voetentocht, vliegend tapijt en een grot. Jij kiest je rol in een lang verloren gewaand rijk met schimmige figuren.Je speelt dit spel in je eigen groep, maar ook met de andere deelnemers. Alle skills en karaktereigenschappen zullen nodig zijn om jullie missie tot een goed einde te brengen. Jullie bepalen zelf elke dag met elkaar hoe de verschillende opdrachten van de quest verdeeld worden. Wie heeft de skills om het rotsveld van het Maangebergte te beklimmen? Wie is de goblins te slim af? En wie is er dapper genoeg voor de grotten van het mysterieuze Laffvolk.

Voor puzzelaars, outdoor-helden, spelers en strategen die van een mooi themaverhaal houden.

Meld je aan voor dé HIT van 2019: The Quest.

– van de makers van "Eifel 50° Noord" en "Paranoia project"  –

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Joris van der Jagt: +31645125150
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://50noord.nl/

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Eifel.