Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 15 t/m 21 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 54

LAN HIT

LAN HIT Mook. Chillax to the Max

Gamen, netwerken, surfen en chillen. LAN HIT Mook is het meest relaxte kamp van Nederland. Geen primitief of actief gedoe, maar met de andere deelnemers gezellig een weekendje gamen! Dit jaar voor het eerst in Mook, na een aantal jaar in Harderwijk. En een nachtje langer :)

LAN staat voor Local Area Network, oftewel een lokaal netwerk. Je kunt hier dezelfde dingen meedoen als het Internet, maar dan vele malen sneller! Op een LANparty heb je geen last van lag (haperen en vertraging bij games door een slechte verbinding). Maar dat is natuurlijk niet alles. Een LANparty is ook ontzettend gezellig. Je kunt nu eens de mensen in het echt zien waarmee je chat of waartegen je speelt. En iedereen deelt dezelfde hobby: computers en games en natuurlijk ook scouting. Op onze LANparty maak je zeker nieuwe scoutingvrienden.

Krijg je een spel niet aan de praat, of lukt het je niet om 'op het netwerk' te komen, dan is er altijd wel iemand te vinden die je hierbij wil helpen. Iedereen heeft het ooit moeten leren! Wanneer je het leuk vindt om daarnaast een console mee te nemen of af en toe een filmpje te kijken is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.