Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 2 pers. | Prijs: € 52

Powerkids HIT-it

Het geheime project in Mook

Dit jaar heeft een wetenschapper een project op het terrein in Mook. Dit is een uiterst geheim project.  De enige die van het geheime project af weet, is de wetenschapper zelf, maar binnenkort ook de Powerkids! Want de wetenschapper wilt alle Powerkids een geheime brief sturen, zonder deze hulp kan hij zijn geheime project niet afronden.

Het moet allemaal zo geheim mogelijk blijven, maar de Powerkids moeten wel op de hoogte gebracht worden. Dit moet heel voorzichtig gaan, want de wetenschapper heeft heel sterk het gevoel dat hij in de gaten gehouden wordt. Als dit niet spannend wordt....

Met 32 Powerkids en een heleboel te gekke leiding maken we er een topkamp van! Overdag zijn we lekker buiten, maar 's avonds slapen we wel in een clubhuis.

Je kan eventueel een plekje reserveren voor een maatje door een subgroepje aan te maken, mits deze zich binnen een bepaalde tijd ook inschrijft, dit worden dan 'gereserveerde' plekjes die niet ingenomen mogen worden door andere kinderen. Er wordt geen reservelijst opgebouwd.

Vragen? Neem dan contact op met de HIT via deze website of helpdesk@hit.scouting.nl.

Grijp deze mooie kans om je in te schrijven voor de 17e editie van de Powerkids HIT-it in Mook!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Marjan Dekker / Jiggel: 06-24239907
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.powerkids-hit-it.nl/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.