Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 15 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 52

VERSA VICE

Soms moet je ontsnappen aan de sleur van het leven. Tijdens deze HIT staat je wereld helemaal op z’n kop, en is niets wat het lijkt. Bij VERSA VICE doen we dingen niet zoals ze horen, en gaan we compleet tegen alle regels in. Als je terug thuis bent, zal je blij zijn hoe normaal de dingen zijn! Wil jij een strakke dagplanning, met een standaard hike en een voorspelbaar thema? Dan kan je je beter bij een andere HIT inschrijven.

Hoewel het voor jou nog één groot mysterie is wat je gaat doen op deze HIT, kunnen we je  beloven dat het georganiseerde chaos zal zijn. VERSA VICE is alles wat je ooit wilde, en meer!

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HIT-VERSA-VICE-352823791938139

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.