Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 70

ZeilHIT

ZeilHIT '19

ZeilHIT viert feest! Het is nog nooit zó gezellig geweest. Heb jij dat ook altijd? De feestdagen gaan zó snel voorbij, dat je niet eens meer weet bij wie je gegeten hebt en wat.

Daarom gaan we tijdens de zeilHIT in rap tempo alle feestdagen langs! Kerstviering, paaseieren zoeken, sinterklaas, dierendag, oud en nieuw en wie weet wat er allemaal nog meer gevierd gaat worden dat weekeind! Het lijkt ons fantastisch om dit weekeind met jullie nog eens alles over te doen!

En we hebben nog meer leuks te vertellen! dit jaar is de zeilHIT op een nieuwe locatie. Jullie slapen in de door jullie zelf meegenomen tenten op een kampeerterrein van Scouting Cuijk! Om dan nog wel droog te kunnen zitten en eten hebben we een eigen wachtschip voor het hele weekeind! Het vaarwater is ook een heel stuk groter dan op de oude locatie. Alleen maar goed nieuws toch?!

Lijkt het je leuk om met ons in een weekeind zoveel mogelijk feestdagen te vieren? Ga dan mee met de ZeilHIT! Het wordt in ieder geval een weekeind lang feest, met nog meer zeilplezier dan voorheen!

Hopelijk zien we jou op de zeilHIT 2019!

ZeilHIT staf

PS: Zie ook de aftermovies van de ZeilHIT op Youtube!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Lilian: 06-15820663
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/zeilhit/

Vol: alleen nog inschrijven op 1 gereserveerde plaats. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 20:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar bij Scouting Cuyck, Kraaijenbergseplassen.