Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 11 april | Leeftijd: 5 t/m 7 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 35

BeverHIT (vr-za)

BeverHIT

Ook dit jaar kun je als bever op HIT! Met achttien bevers beleven we overdag een gezellig avontuur in het dorp Hotsjietonia en 's avonds logeren we hier ook één nachtje. Ga je ook mee?

Rozemarijn heeft een restaurant, maar het gaat nog niet goed. Recepten en bestek ontbreken. En wat doet die bellende meneer met die grote koffer daar?

Ben jij..... een stoere scoutingbever? Kom dan Rozemarijn helpen tijdens de HIT.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Alexandra Stewart: 06-42600795 (buiten de kantoor uren)
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/beverhit

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 18 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 18:00 uur en duurt tot en met zaterdag 11 april 19:00 uur.