Plaats: Mook | Datum: 12 april t/m 13 april | Leeftijd: 5 t/m 7 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 35

BeverHIT (zo-ma)

BeverHIT

Ook dit jaar kun je als bever op HIT! Met achttien bevers beleven we overdag een gezellig avontuur in het dorp Hotsjietonia en 's avonds logeren we hier ook één nachtje. Ga je ook mee?

Rozemarijn heeft een restaurant, maar het gaat nog niet goed. Recepten en bestek ontbreken. En wat doet die bellende meneer met die grote koffer daar?

Ben jij..... een stoere scoutingbever? Kom dan Rozemarijn helpen tijdens de HIT.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Alexandra Stewart: 06-42600795 (buiten de kantooruren)
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/beverhit

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 18 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zondag 12 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur.