Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 18 t/m 35 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 85

De Jacht op MisterX (GAAT NIET DOOR)

De Jacht op MisterX

Bij de Jacht op MisterX kom je achter zijn locatie door cryptische hints op te lossen en opdrachten te doen. Onderweg kom je uitdagende posten tegen en zie je de natuur en mooie plekken rond Mook. Tijdens de jacht zorgen wij natuurlijk voor wat te eten en drinken en is er de nodige tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Jullie creatieve denkvermogen, waarmee je hints moet oplossen, wordt zwaar beproefd. De nodige kilometers worden gelopen. Voldoende kennis van kaart, kompas, routetechnieken, GPS en een goede smartphone is een vereiste. De groep die de meeste punten heeft verdiend in het weekend zal de MisterX bokaal winnen. Punten kun je krijgen door opdrachten en foto’s in te sturen, hints op te lossen en natuurlijk door het opjagen van MisterX! 

Natuurlijk is er 's avonds na een dag vol spanning tijd voor een gezellig avondprogramma, een kampvuur en een hapje en drankje. Je overnacht in je zelf meegebrachte tent. Voor het eten wordt gezorgd, de afwas moet je wel zelf doen :)

Lukt het jullie om MisterX te vinden?

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Joost Rikken: 0630174443
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/DejachtopmisterX

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!