Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 18 t/m 40 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 80

De Strijd om Arnhem

Dé HIT van 2020 - De Strijd om Arnhem!

Meedoen aan 'De Strijd om Arnhem' zet je leven voor 4 dagen op z'n kop.

Vanaf het moment dat je aankomt, word je meegezogen in een wervelend avontuur vol spanning en actie. In een race tegen de klok voer je doldwaze, grensverleggende opdrachten uit en voer je een (harde) strijd tegen je medekandidaten. Wie verzamelt de meeste SOA's en weet in de wereld van corruptie de meeste drank te verhandelen en de juiste contacten te leggen, zowel boven als ondergronds? Wie blijft er uit de handen van de politie? Of koop jij ze gewoon om? Is jouw groepje slim, fanatiek, niet vies van wat corruptie en bovenal gezellig, dan is deze HIT echt iets voor jullie! 

En na een dag vol uitdaging en avontuur word je 's avonds natuurlijk getrakteerd op kampvuur en gezelligheid.

Deze HIT staat dus niet alleen in het teken van winnen, maar ook gezelligheid!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 60 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in Arnhem.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!