Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 9 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 80

DolfijnenHIT

Ei-landhoppen!

Hallo avonturier! Kom je mee eilandhoppen met ons? Samen met onze opperhopper en zijn team staan je een aantal actieve dagen te wachten, waarbij we veel op en om het water te vinden zijn. Wil jij graag andere werelden ontdekken? En lijkt jou het wel wat om naar bijzondere schatten te gaan zoeken? Als je tussen de 7 en 9 jaar oud bent, heb je geluk en kun je met ons mee op avontuur in de omgeving van Mook! Samen met je groepsgenoten ga je deze dagen verschillende uitdagingen aan. Een gedeelte van de dagen zullen we op het water doorbrengen, in een kano en op een zeilboot, uiteraard onder begeleiding. Je hoeft hier nog geen ervaring mee te hebben. Wel is het belangrijk dat je een zwemdiploma hebt. Wij zorgen voor de overige veiligheidsmaatregelen, zoals zwemvesten.

Deze dagen zijn vooral een leuke kennismaking met enkele wateractiviteiten en creatieve spellen op het land. Samen plezier maken is het belangrijkst! Je hoeft niet heel dapper, sportief of creatief te zijn. Wij zijn vooral op zoek naar gezellige mede-avonturiers. Het is wel handig dat je het leuk vindt om veel buiten te zijn. We slapen lekker beschut, met z’n allen in een blokhut. Hiervoor moet je zelf slaapspullen, waaronder een matje en slaapzak, meenemen.

De DolfijnenHIT begint op vrijdagavond na het eten en eindigt op maandagmiddag. Het team bestaat uit enthousiaste leiding van zowel land- als watergroepen uit de regio van Mook. We nemen je graag mee op dit avontuur, hopelijk tot dan!

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 18:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Zeeverkenners Gabriel Middelaar.