Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 17 t/m 21 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 104

Eifel 50° Noord: Black Mirror

Eifel 50 Noord: Black Mirror

Jij wordt uitgenodigd voor het testen van een next level computergame. Een chip wordt in je hoofd geïmplanteerd voor een nog heftigere game-ervaring. Maar eenmaal in ‘the game’ merk je dat je er niet meer uit komt…

Deze Hike brengt je naar de beboste heuvels, steile rotsen en klaterende beekjes van de Duitse Eifel. Het gaat bij ons niet alleen om kilometers vreten, maar ook om interactieve spellen, breinbrekende puzzels, uitdagende outdoorposten, samenwerkings-opdrachten en een gezellige sfeer. Je slaapt daarbij in je eigen tent en kookt je eigen avondhap.

Samen met je koppelgenoten, maar ook met de andere deelnemers, probeer je het eindlevel van ‘the game’ te bereiken. Op elke post start een nieuwe uitdaging in Black Mirror thema en maak je een keuze die het vervolg van je tocht en de samenstelling van je team totaal anders kan maken. Bel je aan bij het creepy landhuis of niet? Accepteer je de hulp van de programmeur of stap je alleen het bonuslevel in? Neem je melk bij je ontbijt of toch koffie? En is die ene deelnemer eigenlijk wel wie hij zegt te zijn? Niets is wat het lijkt.... 

Van de makers van "Eifel 50 Noord" en "Paranoia Project"

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Bas Michiels: +31625202904
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://50noord.nl/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 51 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in de Duitse Eifel.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!