Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 80

Girls on a Mission

Samen op missie!

Girls on a Mission, de naam zegt het al: meiden die op een missie zijn. Tijdens deze HIT combineer je Scouting met meidenzaken, hiken met gezichtsmaskertjes en zelf koken met nagels lakken. We gaan hiken, maken gebruik van verschillende vervoersmiddelen, en slapen elke nacht op een andere plek. Nee, je hoeft niet te hiken mét je tent, die vervoeren wij voor je.

Naast meidenzaken en hiken, ben je bezig met je missie: een verhaal gebaseerd op de welbekende escape rooms. Door het oplossen van hints, puzzels en opdrachten ben je aan het uitzoeken hoe je kan ontsnappen uit het verhaal.

Tijdens de HIT leer je verschillende routetechnieken, dagen we je uit tijdens de verschillende posten en laten we je hersenen kraken tijdens je ontsnapping uit het escape verhaal. Ook is er veel tijd voor gezelligheid, om jezelf lekker te verwennen met maskertjes en zorgen we voor ontspannen momenten waarbij je tot rust kan komen. Dit doe je natuurlijk niet alleen: samen met andere meiden beleef je dit leuke avontuur!

Dus, ben je een meisje tussen 11 en 15 jaar en wil je jezelf uitdagen door meidenzaken, Scouting en escape rooms met elkaar te combineren? Dan is deze HIT iets voor jou! Schrijf je snel in!

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.