Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 15 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 65

Kamp Keuzestress

Kan je niet kiezen? Kies dan voor Kamp Keuzestress!

Er zijn zoveel leuke HIT's, en ze claimen allemaal de leukste te zijn. Daar kan je toch niet uit kiezen?! Gelukkig hoeft dat ook niet, want wij hebben de oplossing: Kamp Keuzestress!

Tijdens Kamp Keuzestress laten we je proeven aan alles wat de HIT te bieden heeft. We combineren alle elementen die andere HIT's leuk maken, en maken er één ultiem kamp van. Op de paklijst staat van alles: een disco-outfit, zwemkleding, hikespullen (inclusief een tent die makkelijk op- en af te breken is), een ananas, een korfbal, en natuurlijk je goede humeur. Wat we er mee gaan doen? Dat is een mysterie.

Omdat het kamp georganiseerd wordt door leden van Studentenscouting Nederland, kunnen we je garanderen dat het geen stijve bedoening zal zijn. We combineren onze vele jaren scoutingervaring met onze liefde voor gezelligheid, en zetten zo een onvergetelijk kamp neer.

Een hike met een route die niet voor 90% bestaat uit bolletje-pijltje? Check. Echte scoutingdingen die je nooit op een opkomst zou doen? Hebben we ook. Knettergekke themamomenten en leiding die volledig toegewijd is aan hun themakleding? Zeker wel. En een knaller van een eindfeest, waar alle andere kampen jaloers van worden? HELL YEAH!

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HIT-Kamp-Keuzestress-352823791938139/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 38 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur.