Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 15 t/m 23 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 60

LAN HIT

LAN HIT Mook. Chillax to the Max

Gamen, netwerken, surfen en chillen. LAN HIT Mook is het meest relaxte kamp van Nederland. Geen primitief of actief gedoe, maar met de andere deelnemers gezellig een weekendje gamen! 

LAN staat voor Local Area Network, oftewel een lokaal netwerk. Je kunt hier dezelfde dingen mee doen als het met Internet, maar dan vele malen sneller! Op een LANparty heb je geen last van lag (haperen en vertraging bij games door een slechte verbinding). Maar dat is natuurlijk niet alles. Een LANparty is ook ontzettend gezellig. Je kunt nu eens de mensen in het echt zien waarmee je chat of waartegen je speelt. En iedereen deelt dezelfde hobby: computers, games en natuurlijk ook scouting. Op onze LANparty maak je zeker nieuwe scoutingvrienden.

Krijg je een spel niet aan de praat, of lukt het je niet om 'op het netwerk' te komen, dan is er altijd wel iemand te vinden die je hierbij wil helpen. Iedereen heeft het ooit moeten leren! Wanneer je het leuk vindt om daarnaast een console mee te nemen of om af en toe een filmpje te kijken, is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!