Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 80

MeidenHIT (GAAT NIET DOOR)

MEIDEN onder elkaar!

Vier dagen lang meiden onder elkaar, kan het nog beter? Jazeker! Wanneer deze dagen ook nog eens gecombineerd worden met Scouting!

Houd jij van relaxte meidendingen zoals maskertjes, (alcoholvrije) cocktails, (zoete) films en kletsen, maar vind jij het ook leuk om eens aan een stoerdere (scouting)activiteit deel te nemen? Schrijf je dan in voor onze HIT! Dit weekend staan wij, meiden, centraal!

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/Meiden-HIT-2688959487995837/?ref=br_rs

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in Nijmegen.