Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 88 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 55

Ouder-kind kamp

Uitdaging en avontuur voor de combinatie van ouder-kind

Nadat we zijn ‘gestrand’ maken we kennis met de andere deelnemers en gaan we ons eigen ‘onderkomen’ bouwen. Dit kan je eigen tent zijn, maar ook een eigen ontwerp met zelf meegebrachte zeilen, touwen e.d.. We slapen in elk geval niet in een gebouw en overleven door gezamenlijk te koken op houtvuur. Dat mag met of zonder pannen. Als de kids op bed liggen, kunnen de ouders nog even napraten bij het kampvuur. Een hapje en drankje worden tegen vergoeding verzorgd.

Kennis van (scouting)technieken is geen vereiste. Het ervaren stafteam helpt je daar waar nodig om een gezellige, actieve, uitdagende en avontuurlijke activiteit te beleven. De mate ervan bepaal je zelf.

Inschrijven doe je met z’n tweeën (koppel). Een koppel bestaat uit een kind (7 tot 11 jaar) en een ouder. Minimaal één daarvan dient lid te zijn van Scouting Nederland. Van de ander wordt verwacht vanuit een ‘scouting-mind’ op zoek te zijn naar uitdaging en avontuur.

Kortom: Ben je voor de combinatie van ouder-kind op zoek naar een gezellige, actieve, uitdagende en avontuurlijke activiteit tijdens Pasen, waarbij scoutingtradities worden gecombineerd met moderne technieken? Dan is het ouder-kind kamp van HIT Mook er voor jou. Geef je op als koppel (maximaal vijf per scoutinggroep) en we maken er samen een onvergetelijk kamp van. Voor het eten proberen we zo veel mogelijk lokale producten te gebruiken.

Er zijn twee mogelijkheden om je voor het Ouder-kind kamp in Mook in te schrijven. De mogelijkheid is afhankelijk van wie lid is van Scouting Nederland:

• Is de ouder lid, dan gebruik je optie Ouder
  • Is het kind lid, dan gebruik je optie Kind
  • Zijn beide lid, dan mag je kiezen welke optie je gebruikt

Graag ontmoeten we elkaar tijdens het Ouder-kind kamp in Mook, zodat we er samen een onvergetelijk kamp van kunnen maken.

Met een stevige Linker,

Stafteam Ouder-kind kamp Mook

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 83 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. (Voor het Ouder-Kind-Kamp in Mook en de Ouder-Kind HIT in Ommen mag ook alleen de ouder lid zijn, daar is een apart inschrijfformulier voor.) Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

Inschrijven met: