Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 70

Rainbow-HIT

Rainbow-HIT: To the rainbow and back

Het eerste LHBTQI+ kamp voor iedereen die wel eens door een roze bril heeft gekeken.

Meedoen aan "To the rainbow and back" wordt een ongekende scouting ervaring die je niet wilt missen.

Ben je LHBTQI+ scout of draag je de doelgroep een warm hart toe? Ga samen met leeftijdsgenoten een supergezellig paasweekend tegemoet. Geniet van leuke en uitdagende scoutingactiviteiten, zoals onder andere een mooie hike in de omgeving, mensen leren kennen tijdens het outdoor koken of ontdekken wat mede Rainbowscouts zoal voor uitdagende activiteiten doen. Hiernaast zullen we nog vele andere leuke activiteiten doen.

Natuurlijk is er 's avonds, na een dag met mooie verhalen en ontmoetingen, een gezellig avondprogramma met een kampvuur, een hapje en een drankje. Je overnacht in een blokhut of in een compacte, meegebrachte tent.

De focus tijdens dit kamp ligt op het doen van activiteiten samen met leeftijdsgenoten.

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.rainbowhit.nl

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 45 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Nijmegen.