Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 58

The Phone HIT

TTTRRRR......

Je telefoon gaat. Een onbekende stem aan de andere kant van de lijn zegt je in de trein te stappen. Bestemming?... onbekend! De trein staat op het punt te vertrekken je moet nù beslissen! WAT DOE JIJ?

Bij "The Phone" HIT word je aangestuurd via je telefoon. Op verschillende plaatsen in Nederland moet je opdrachten uitvoeren. Al zul je nog behoorlijk wat meters te voet moeten afleggen om daadwerkelijk op de juiste lokaties te komen. Je kan het zo gek niet bedenken; zelfs het verkrijgen van je eten wordt de eerste dag een uitdaging.

Zet jij samen met je team alles op alles om de andere teams te snel of te slim af te zijn? Of nemen jullie het met elkaar op tegen jullie opdrachtgever? Iedere opdracht stuurt je in een andere richting met waarschijnlijk een ander doel, maar één ding wat zeker is, is je einddoel: MOOK!

Maar pas op! Het grootste gevaar van de tegenwoordige technologie is.. #~*#%^???

Het is ook mogelijk om vrijdagavond aan te sluiten!!! (al mis je dan natuurlijk wel een hele leuke dag)

 

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Mark Leummens: 06-20942365
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/The-Phone-HIT-1887597194670995

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 42 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!