Plaats: Mook | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 70

ZeilHIT

ZeilHIT '20

ZeilHIT heeft een nieuwe editie van Monopoly ontwikkeld! En jíj kan dit spel winnen!

In deze vernieuwde editie van Monopoly zit:

• nieuw spelbord, helemaal volgens de kampen van HIT MOOK
  • nieuwe pionnen
  • nieuw briefgeld
  • 6 lelievletten
  • wachtschip
  • leuk vaarwater
  • 30 kinderen
  • leuk leidingteam
  • weekeind lang gezelligheid!

Verover havens, koop alle kampen in Mook, en zorg ervoor dat je dit spel wint aan het einde van dit gezellig weekeind!

Tijdens het weekeind zullen we heus niet alleen om het speelbord heen zitten, al zal deze er GEWELDIG uitzien. We gaan natuurlijk veel zeilen! We zijn overdag veel met de boten weg, en zullen spellen doen die ervoor zorgen dat je het Monopoly spel nog beter kunt winnen.

Lijkt het je leuk om met ons dit nieuwe Monopoly spel te spelen? Ga dan mee met de ZeilHIT! De leiding is er klaar voor, GAME ON!

Hopelijk zien we jou op de zeilHIT 2020

ZeilHIT staf

PS: Zie ook de aftermovies van de ZeilHIT op Youtube!, en onze fb pagina!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Lilian: 06-15820663
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/zeilhit/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 20:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar bij Scouting Cuyck, Kraaijenbergseplassen.