Plaats: Mook | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 15 t/m 25 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 56

ASS Expeditie Robinson Mook

Let op: dit kamp is bedoeld voor scouts met A.S.S. (Autisme Spectrum Stoornis)

 

ASS

Ben jij een scout tussen de 15 en 25 jaar en houd jij van een beetje uitdaging? Kom dan samen met jouw leiding en groepsleden naar de HIT ASS Expeditie Robinson. Op 16, 17 en 18 april is ons kampterrein een luxe onbewoond eiland waar we de proeven uit Expeditie Robinson gaan spelen, waaronder het magische vierkant, koken op vuur, hindernisbaan en de befaamde eetproef. Ben jij bij de eerste editie van de HIT ASS Expeditie Robinson? Dat zou natuurlijk helemaal te gek zijn. Lees snel verder voor een breder beeld van wat we allemaal gaan doen! 

Zoals je hierboven kon lezen is het de bedoeling dat jij een scoutingbegeleider mee neemt. Zijn jullie een groepje van 1 vereniging, dan is er ook een scoutingbegeleider. Het leuke is voor jouw scoutingbegeleider dat zij/hij/hun ook echt meegaan op kamp. Zij hoeven geen activiteiten klaar te zetten of uitvoeren, want dat doen wij. Jouw begeleider kan gewoon ook leuk meedoen. Waarom hebben wij dit bedacht, vraag je je misschien af. Het is namelijk zo dat jouw begeleider weet wie jij bent, hoe jij bent en die jouw autisme kent in het spectrum stoornis. Wij kennen jou niet; en om het een geslaagd en super leuk kamp te maken willen we jou alle mogelijke vormen bieden waardoor jij kan genieten op kamp. 
Om er meteen op in te haken; je kan je alleen aanmelden, maar ook met meerdere uit je speltak. 

Op zaterdag 16 april beginnen we met een rondleiding en gaan we onze buitenkeuken een klein beetje pionieren en het vuur alvast aanmaken. Na het eten hebben we een spel en dan valt de avond al; tijd voor een groot kampvuur, marshmallows en hebben we onze eerste positieve eilandraad. Hier wordt ook de rest van het kamp verteld/uitgelegd. 
Na het ontbijt op de 17e gaan we beginnen met de proeven. Wie dit seizoen heeft gekeken op RTL dan zijn er al veel proeven te herkennen. 's Avonds hebben we weer een lekker gerecht van het vuur en hebben we een gezellige avond met spelletjes, kampvuur en muziek! We hebben maandag 18 september een kleine hike van 5 kilometer / 1 uur en een beetje naar Scouting Don Bosco. De hike en routetechnieken zijn op basisniveau. Daar hebben we een gezamenlijke afsluiting met alle HIT kampen die onder Mook staan. Daar wordt iedereen ook opgehaald of vertrekt vanuit daar naar huis. De tassen en kampeerspullen worden per auto verplaatst. 

Het leuke is van deze HIT is dat we een goede balans maken tussen activiteiten/proeven spelen en relaxen. Er is voldoende eigen tijd om zelf of in overleg in te vullen. We koken op het kampvuur, doen zelf de vaat en we krijgen ondersteuning van een eigen werkstam om alles op rolletjes te laten gaan. Verder wordt er een prijs gewonnen worden voor de enige echte Robinson. Iedereen gaat naar huis met een kampaandenken. 

LET OP: Voordat je je aanmeldt voor dit kamp willen we graag éérst even contact met je hebben. Stuur dus voordat je het inschrijfformulier invult een e-mail naar expeditierobinson@hitmook.scouting.nl o.v.v. "Aanmelding HIT" en daarin geef je aan hoe we je kunnen bereiken. We nemen dan contact met je op en kijken dan samen even hoe we er een leuk kamp van kunnen maken.

Er komt in februari een informatiemoment voor de begeleiders, ouders en/of verwanten. 

Praktische informatie: 
Locatie: Scouting Malden 
Starttijd: 16 april 12:00 
Eindtijd: 18 april 14:30 

Kosten deelnemer: 56 euro
Kosten begeleiding: 19,50 euro


Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Kim Olthof: 06-41680230
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in de blokhut van Scouting Malden..

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!

Inschrijven met: