Plaats: Mook | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 55

Australië Express

Gezellige kampvuuravonden en lekker uitslapen tijdens Pasen? Dat kan! Bij de Australië Express hiken we niet, maar draait alles om relaxte gezelligheid en leuke activiteiten.

Vind je het leuk om nieuwe vrienden te ontmoeten en gave spellen te spelen? Wil je nieuwe kooktechnieken leren en genieten van de natuur? Dan zit je bij 'De Express' goed. 's Morgens sta je rustig in je eigen tempo op. Dat betekent natuurlijk niet dat vroege vogels zich zullen vervelen. Integendeel: voor de niet-uitslapers is er genoeg te doen totdat alle deelnemers wakker zijn.

Als iedereen ontbeten heeft en klaar staat voor het programma, beginnen onze Australische avonturen. Met creatieve kooktechnieken fix jij een heerlijke traditionele Australische maaltijd. In een spannende nachtactiviteit ga je misschien wel gave uitdagingen aan. Kijk je al uit naar fantastische Australische kampvuuravonden? En wist je dat er al eeeeuwen Aboriginals en kangoeroes..... ach, kom ook gewoon maar zelf kijken!

Natuurlijk is er genoeg tijd om lekker te genieten van de prachtige natuur die Australië te bieden heeft. En als de avond valt, kun je een fantastische kampvuuravond verwachten. Als je nog niet moe bent, blijf je gezellig nog even zitten, want morgen hoef je toch niet vroeg op :)

Dus heb jij zin in een relaxt, maar uitdagend en leuk Pasen waarbij je géén lange tocht hoeft te lopen? Schrijf je dan snel in voor een veelzijdig Australisch avontuur! Kijk voor meer informatie over de Express op onze facebookpagina!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.express-hit.nl/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!