Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 16 april | Leeftijd: 5 t/m 7, 18 t/m 88 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 35

Bever Ouder HIT (vr-za)

Een Scouting belevenis voor bevers en hun ouders

Als bever mee op HIT? Dat kan! Met twintig bevers beleven we overdag een gezellig avontuur in het dorp Hotsjietonia en we logeren hier ook één nachtje. En weet je wat het leukste is? Als bever mag je vanaf dit jaar ook een beverouder meenemen. Gaan jullie gezellig mee?

De Paasvakantie staat voor de deur. 7 Inwoners van Hotsjietonia gaan voor het eerst samen op reis. Alleen kunnen ze het niet eens worden naar welk werelddeel. Dus besluiten ze alle 7 werelddelen te bezoeken. Tijdens hun reis rond de wereld beleven ze samen vele avonturen. Ze komen voor allerlei uitdagingen te staan die ze samen op moeten zien te lossen. Kom jij ze helpen deze wereldreis tot een goed einde te brengen?

Voor de beverouders hebben we ook een paar leuke en uitdagende activiteiten bedacht die tijdens het kamp bekend gemaakt worden.

Ben jij..... een stoere en avontuurlijke scoutingbever? En heb jij een stoere en avontuurlijke beverouder? Dan zoeken we jou om de vriendjes en vriendinnetjes van Hotsjietonia te helpen met hun ontdekkingsreis tijdens de HIT.

Als jullie nog meer inhoudelijke zaken willen weten, neem dan contact op met onze kamp coördinator. Dennis kan jullie alles vertellen wat je wilt weten. Telefonisch is hij bereikbaar na het avondeten. WhatsAppen mag de hele dag door.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Dennis ten Hove: 06-38743753 (buiten de kantoor uren)
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/BeverOuderHIT

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 18:00 uur en duurt tot en met zaterdag 16 april 20:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald.