Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 17 t/m 20 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 99

EXIT - het Eifelse Dilemma

Deze EXIT biedt jou een Outdoor Escape Room Hike in de Eifel aan! Samen met de deelnemers van andere groepjes zoek je naar aanwijzingen en los je raadsels op om bij de uitgang te komen. Op iedere post zul je worden geconfronteerd met Eifelse Dilemma’s. Loop je dwars door de beek met lieslaarzen aan OF steek je over via een wiebelige hangbrug? The choice is yours!

EXIT - het Eifelse Dilemma vormt een once-in-a-lifetime belevenis in een avontuurlijke setting. Deze 3-daagse hike vindt plaats in de bossen, heuvels en op bijzondere locaties in de ruige Duitse Eifel.

Dus vind je het leuk om samen met deelnemers van andere groepjes verrassende outdoor-activiteiten te doen? Ben jij een meesterbrein codekraker? Heb jij de stalen zenuwen voor het maken van de juiste keuze bij de Eifelse dilemma’s? Wat wordt jouw EXIT? Meld je nu aan voor HIT van 2022; EXIT - Het Eifelse Dilemma.

Je eerste Eifelse Dilemma: Je schrijft je in voor deze HIT OF je meldt je aan voor deze HIT!

Een spannende escapegame van de makers van ‘The Paranoia Project’ en ‘Eifel 50 Noord’.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen de EXIT coördinator: 06-20132270

Vol: alleen nog inschrijven op 3 gereserveerde plaatsen. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 57 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in de Duitse Eifel, Duitsland.