Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 74

Floating Camp Experience

Een zelfgemaakt vlot als basiskamp

Vind jij pionieren leuk? Hou jij van op en rond het water zijn? En ben je niet bang om die twee onderdelen te combineren? Dan is de Floating Camp Experience echt iets voor jou!

Tijdens dit uitdagende weekend ga je zelf je eigen slaapplek maken. En niet, zoals normaal gesproken, op het land. Nee, dit weekend slaap je op het water, op je zelfgebouwde vlot!

Bij aankomst zullen we beginnen met het bouwen van onze vloot. Hierbij wordt je begeleid en waar nodig geholpen door onze doorgewinterde sjor leiding. Wanneer ons vlot klaar is, zullen we te water gaan en onze eerste nacht doorbrengen op de Mookerplas.

Het vlot wordt ons basiskamp vanwaar we de HIT zullen beleven. Hier zullen we samenkomen, slapen, (primitief) koken, en eten. Daarnaast is de rest van het weekend gevuld met genoeg andere verrassende activiteiten op en rond het water.

Je zal bij het sjorren begeleid worden door ervaren sjorders. Toch verwachten we een stevige basiskennis en enige ervaring met pionieren. Ook is ten minste zwemdiploma A vereist voor deelname aan de Floating Camp Experience.

Wij hebben er als team al heel veel zin in. Hopelijk zien we je dan!

Let op: Dit kamp start al om 13:00 uur. Mocht je dit niet redden, dan is dit geen probleem. Overleg wel even met de kampstaf vanaf hoe laat jij aanwezig kan zijn.

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Ruben Koets: 06 - 12073813
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar aan het zandstrand van de Mookerplas in Plasmolen..

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!