Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 58

GameHIT

Ben je klaar voor de GameHIT?

Ben jij fanatiek gamer en speel je graag met anderen? Tegen elkaar, of samen tegen de begeleiding? Maak je dan maar klaar voor de GameHIT! Tijdens deze nieuwe HIT staan je favoriete spellen centraal. Minecraft, Fortnite, Among Us, Roblox, Mario Kart, of wat je zelf nog meer meeneemt: We horen graag welke spellen jij graag speelt. We leggen een supersnel netwerk aan, zodat we het tegen elkaar op kunnen nemen!

De GameHIT heeft voor ieder wat wils. Natuurlijk gaan we lekker gamen, maar ook als je even wat anders wilt, is er genoeg voor jou te beleven. We wisselen gamen namelijk af met de leukste outdoor-activiteiten, da’s wel zo fijn! Er staan gave uitdagingen op je te wachten om ook buiten lekker bezig te zijn. Het programma is zó samengesteld dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Ontmoet nieuwe vrienden
Alle deelnemers delen naast Scouting dezelfde hobby als jij: Gamen! Reken maar dat dat een feestje wordt. Dat is natuurlijk al een mooie manier om nieuwe vrienden te maken, die je na het weekend nog eens kunt uitdagen voor een potje. Bij de GameHIT maak je vrienden voor ’t leven!

Wat kun je verwachten?
Gewapend met je matje, slaapzak, laptop, pc, stekkerdozen, snoeren, PlayStation, Xbox, Wii of Switch kom jij in het paasweekend naar het kampterrein van HIT Mook. Je gooit je slaapspullen in de hoek en installeert jouw game-setup aan één van de beschikbare tafels in het grote lokaal. Jij bent er klaar voor! Wanneer iedereen er is, maken we tijd voor kennismakingsspellen en zorgen we ervoor dat iedereen dit weekend zonder problemen mee kan doen. Kun je ook een beetje tegen je verlies? Want de leiding doet met je mee en is net zo bloedfanatiek als jij! ;)

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Timo Klabbers: 06 -10 44 60 26

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in de blokhut van Scouting Alverna in Wijchen..