Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 15 t/m 25 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 75

LAN-HIT

LAN-HIT Mook

Gamen, netwerken en chillen. Zo gaat de LAN-HIT Mook er dit jaar uitzien.

Deze keer met Pasen geen primitief of actief gedoe, maar gewoon een weekendje gamen en chillen met scouts uit het hele land!

Heb je geen zin om met je ouders te brunchen of een paaswandeling door het bos te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste IP-adres.

Tijdens dit weekend verzorgen wij allerlei leuke activiteiten en opdrachten en gaan we er een hartstikke leuk kamp van maken. Wij zorgen voor het eten, avond snacks en gezelligheid. Jij hoeft alleen maar je eigen slaap-/ kampeerspullen en computer mee te nemen.

Natuurlijk kun jij je ook (samen met je vrienden) als groep inschrijven. Wij gaan er een heel tof weekeind van maken! Misschien bouw je wel je eigen (online)jacuzzi of real life Minecraft ervaring.

Nog niet overtuigd? Hier een aantal redenen om jij je echt in te schrijven voor onze super toffe LAN-HIT:

• Strijd mee voor de enige echte LAN-HIT trofee 2022
  • 4 Dagen lang vet veel gamen
  • On- & Offline uitdagingen
  • Speel met of tegen de andere deelnemers in verschillende online competities
  • Maak scouts vrienden voor het leven
  • Goed excuus voor het ontwijken van de verplichte paasbrunch met je familie

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://lanhit.online/

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in een blokhut in de buurt van Nijmegen..