Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 110

MPSE Bushcraft HIT

Houd je van bushcraften, of ben je benieuwd wat het eigenlijk inhoudt en wil je dat een keer zelf beleven, dan is deze HIT voor jou!

Even met tentje er op uit voor een korte periode, onthaasten en (be-)leven buiten de drukke sociale maatschappij. Maar wat komt er nou écht bij kijken om primitief te overleven, met minimalistische middelen en uitrusting aan bagage?

Hoe zit het met eten; Wat kan je eten (uit de natuur) en hoe bereid je het?
Vuur maken, hoe doe je dat onder minder ideale omstandigheden?
Hoe breng je de nacht(en) door zonder het comfort van een matras of vast dak boven je hoofd?

Tijdens dit kamp ga jij dit allemaal beleven.

Ben je 18 jaar of ouder en heb jij zin in een unieke uitdaging?
Je overleeft dit paasweekend in stijl met een minimale uitrusting.

Een greep uit programma voor dit unieke weekend:

• een eigen bivak maken;
  • op verschillende manieren (primitief) vuur maken;
  • eten bereiden op open vuur;
  • en afhankelijk van het aanbod ga je, onder begeleiding van de instructeurs met wild, gevogelte of vis aan de slag. (Niet zo’n kant en klaar product uit de winkel natuurlijk, maar zelf villen, ontbenen en bereiden.)

Inschrijvingen staan open voor individuen of koppels.

Er is slechts plek voor maximaal 22 deelnemers, dus wees er snel bij, want helaas kunnen er niet meer dan 1 koppel of 2 individuen van dezelfde Scoutinggroep inschrijven.

Heb je vragen, dan kun je deze per mail sturen aan HIT@mpse.nl

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 2 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 22 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 12:30 uur en duurt tot en met maandag 18 april 12:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar op het kampeerterrein van Scoutcentrum Achter de Berg in Nistelrode,.