Plaats: Mook | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 88 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 58

Outdoor Ouder-KindKamp

Op avontuur tijdens het ouder-kindkamp!

Ben je op een laagdrempelige manier op zoek naar de balans tussen: ouder-kind quality-time, gezelligheid en kennismaken / actief bezig zijn met outdoor Scouting(kampeer)technieken? Kom dan naar het Outdoor Ouder-KindKamp van de HIT Mook.

Nadat we zijn ‘gestrand’ maken we kennis met de andere deelnemers en gaan we ons eigen ‘onderkomen’ bouwen. Dit kan je eigen tent zijn, maar ook een eigen ontwerp met zelf meegebrachte zeilen, touwen e.d.. We slapen in elk geval niet in een gebouw en overleven door gezamenlijk te koken op houtvuur. Dat mag met of zonder pannen (o.a. Dutch Ovens/Potjies). Als de kids op bed liggen, kunnen de ouders nog even napraten bij het kampvuur. Een hapje en drankje worden tegen vergoeding verzorgd.

Kennis van outdoor Scouting(kampeer)technieken is geen vereiste. Het ervaren stafteam helpt je daar waar nodig om een gezellige, actieve, uitdagende en avontuurlijke activiteit te beleven. De mate ervan bepaal je zelf.

Inschrijven doe je met z’n tweeën (koppel). Een koppel bestaat uit een kind (7 tot 11 jaar) en een ouder. Minimaal één daarvan dient lid te zijn van Scouting Nederland. Van de ander wordt verwacht vanuit een ‘Scouting-mind’ op zoek te zijn naar uitdaging en avontuur.

Kortom: Ben je voor de combinatie van ouder-kind op zoek naar een gezellige, actieve, uitdagende en avontuurlijke activiteit tijdens Pasen, waarbij Scoutingtradities worden gecombineerd met moderne technieken en wil je ouder-kind quality-time? Dan is het Outdoor Ouder-KindKamp van HIT Mook er voor jou. Geef je op als koppel (maximaal vijf koppels per Scoutinggroep) en we maken er samen een onvergetelijk kamp van.

Er zijn twee mogelijkheden om je voor het Outdoor Ouder-KindKamp in Mook in te schrijven. De mogelijkheid is afhankelijk van wie lid is van Scouting Nederland:

  • Is de ouder lid, dan gebruik je optie Ouder
  • Is het kind lid, dan gebruik je optie Kind
  • Zijn beide lid, dan mag je kiezen welke optie je gebruikt

Graag ontmoeten we elkaar tijdens het Outdoor Ouder-KindKamp in Mook, zodat we er samen een onvergetelijk kamp van kunnen maken.

Let op: Dit kamp start al om 13:00 uur. Mocht je dit niet redden, dan is dit geen probleem. Overleg wel even met de kampstaf vanaf hoe laat jij aanwezig kan zijn.

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 4 plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 88 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar op Scoutingkampeerterrein Sint Walrick in Overasselt..

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!

Inschrijven met: