Plaats: Mook | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 12 t/m 17, 18 t/m 88 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 45

Superhelden! Met een beperking

Let op: dit kamp is bedoeld voor deelnemers met een verstandelijke beperking

Heb jij een verstandelijke beperking, ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en ben je lid van Scouting? En wil jij net als iedereen ook wel eens op HIT? Geef je dan samen met een begeleider op voor de Superhelden! Met een beperking HIT in Mook. Samen beleven we allerlei spannende avonturen tijdens 3 dagen met Pasen. De begeleider hoeft niet per se lid te zijn van Scouting Nederland. Wil je meedoen, of heb je vragen, neem dan contact met ons op via smb@hitmook.scouting.nl.

LET OP: Voordat je je aanmeldt voor dit kamp willen we graag éérst even contact met je hebben. Stuur dus voordat je het inschrijfformulier invult een e-mail naar smb@hitmook.scouting.nl o.v.v. "Aanmelding HIT" en daarin geef je aan hoe we je kunnen bereiken. We nemen dan contact met je op en kijken dan samen even hoe we er een leuk kamp van kunnen maken.

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in de blokhut van Scouting Beuningen "76 in Weurt..

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald.