X- X- X- X-

X- X- X- X- X- X- X- X- X- X- X- X-

Plaats: Mook | Datum: 7 april t/m 10 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 2 pers. | Prijs: € 62

Powerkids HIT-it

Het mysterie van de Millsche Klepel

Er gebeuren hele vreemde dingen in de wereld. Dreuzels, euh mensen, verdwijnen zomaar. Waar zijn ze toch naartoe? Wat is er met hen gebeurt? Dit moet tot op de bodem uitgezocht worden maar..... dat kunnen we niet alleen.
 
De professoren van de toverschool in Millestein hebben je hulp nodig, ze hebben een snelcursus ontwikkeld waarbij ze jouw bijzondere krachten verder kunnen ontwikkelen. Deze krachten hebben we nodig om het mysterie van de verdwenen mensen te kunnen oplossen.
Kom jij de professoren helpen? Ben jij stoer genoeg en wil je jouwe bijzondere krachten ook verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor de toverschool snelcursus. Wees er snel bij want de geheime selectieprocedure is heel streng.
 
Ben jij stoer genoeg om deze uitdaging met de Powerkids aan te gaan?! Met 36 Powerkids en een heleboel te gekke professoren maken we er een topcursus van! Overdag zijn we lekker buiten, maar 's avonds slapen we wel in een clubhuis.
 
Je kan eventueel een plekje reserveren voor een maatje door een subgroepje aan te maken, mits deze zich binnen een bepaalde tijd ook inschrijft. Dit worden dan 'gereserveerde' plekjes die niet ingenomen mogen worden door andere kinderen. Er wordt geen reservelijst opgebouwd.
 
Vragen? Neem dan contact op met de HIT via deze website of helpdesk@hit.scouting.nl.

Grijp deze mooie kans om je in te schrijven voor de 20e editie van de Powerkids HIT-it in Mill!

Let op: Dit kamp start vrijdag al om 13:00 uur. Mocht je dit niet redden, dan is dit geen probleem. Overleg wel even met de kampstaf vanaf hoe laat jij dan aanwezig kan zijn.

 

volg ons ook op social media!

Facebook:

HIT Mook: https://www.facebook.com/mookhit

Instagram:

PowerkidsHIT: https://instagram.com/powerkidshitmook

 HIT Mook: https://instagram.com/hitmook

 

Meer weten over het kamp?

X-Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

X-Er zijn meer aanmeldingen dan plaatsen, er gaat geloot worden! Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 7 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 10 april 15:00 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in de blokhut van Scouting Mill in Mill. We eindigen wel op maandag in Mook op de Avillaweg 15.