Plaats: Ommen | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 16 t/m 22 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 56

Muziek & kampvuur

Geen toeters, wel bellen!

Ben je tussen de 16 en 22 jaar en ben je dol op muziek- en kampvuur maken? Dan is deze HIT voor jou!

Bij deze HIT krijg je een goede basis voor het begeleiden van een kampvuur. Aan het eind van de HIT:

• Kan je een kampvuur presenteren voor grote én kleine groepen
  • Heb je leuke kampvuuractiviteiten bijgeleerd
  • Weet je hoe je een avondvullend programma in elkaar zet, en de aandacht van de groep vast houdt
  • Heb je je eigen muzikale-kampvuur-kennis vergroot en weet je wanneer je welk nummer speelt
  • Weet je hoe je een spannend verhaal vertelt
  • Heb je op het kampvuur je eigen eten gekookt
  • Heb je een geweldig, gezellig en warm kamp gehad!

We verwachten van deelnemers dat ze op een instrument een aantal nummers te kunnen spelen en daarbij durven te zingen. Goed hoef je niet te zijn, wel enthousiast. Let op, je moet dus een melodisch instrument bespelen waar je je mond niet bij nodig hebt, want die heb je al nodig om te zingen! Dus bijvoorbeeld wél een gitaar, niet een drumstel, wél een accordeon, geen trompet, etc.

Dus geen toeters, wel bellen!

We gaan aan de slag met de volgorde en sfeer van de avond, het schrijven, spelen en kiezen van kampvuurliedjes, het vertellen van goede verhalen, bereiden van lekkere hapjes, en alle andere dingen die er bij een geslaagd kampvuur horen!

Om dit niet alleen te leren maar ook te doen, gaan we ’s avonds bij de andere kampvuren van HIT Ommen oefenen, en organiseren we een keer voor iedereen een kampvuur.

Wij verzorgen een daverende sluiting voor heel HIT Ommen, met een toegift voor iedereen die ons dan nog wil aanhoren.

De staf bestaat uit:

• Ina Roetman: muzikaal talent en onze social media strateeg
  • Remco Bezema en Ivor Cleine: onze “facility service” van hoog niveau
  • JorisJan van Petegem: kampvuur entertainer
  • Wouter Huese: kampvuur coördinator

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.instagram.com/muziekenkampvuur/

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 2 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:30 uur.