Plaats: Ommen | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 88 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 45

Ouder-kind HIT

Laat jij je ouder zien wat Scouting is?! Of ben je bang dat ‘ie verdwaalt? =-)

Zin om het Paasweekend op avontuur te gaan met je vader of moeder, of welk familielid dan ook? Dan ben je bij de Ouder-kind HIT in Ommen aan het juiste adres.

Bij de Ouder-kind HIT gaan jullie samen een gezellig scoutingkamp beleven, waarin we:

• Slapen in een tent op Ada’s Hoeve
  • Koken op vuur maar ook op je eigen gasstelletje
  • Een daghike lopen met leuke posten onderweg
  • Samen buiten en leuke spelletjes spelen
  • Je ouders echte scoutingtechnieken leren
  • Genieten van gezellige avonden bij het kampvuur
  • Boogschieten
  • Veel plezier maken!

De ouder-kind hit is bedoeld voor kinderen (7-11 jaar) met hun vader of moeder, waarbij een van beiden lid is van Scouting Nederland. Jullie kunnen je inschrijven met de inlog van het kind en de ouder als begeleider, of andersom. Eén ouder met meerdere kinderen is ook mogelijk, een kind met meerdere begeleiders niet.

Kennis van (scouting)technieken is niet nodig, dit leren we je wel. Het is handig om een beetje kaart te kunnen lezen want we zullen één dag een hike lopen van maximaal 15 km (al naar gelang de leeftijd van het kind). Je krijgt van ons een routebeschrijving mee en onderweg zullen jullie leuke posten tegenkomen.

’s Avonds zitten we gezellig samen rond het kampvuur. Nadat de kinderen naar bed zijn, genieten we met de ouders na rond het smeulende vuur.

Vol: alleen nog inschrijven op 2 gereserveerde plaatsen. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 44 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 13:30 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. (Voor het Ouder-Kind-Kamp in Mook en de Ouder-Kind HIT in Ommen mag ook alleen de ouder lid zijn, daar is een apart inschrijfformulier voor.) Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

Inschrijven met: