Plaats: Zeeland | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 127 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 52

Ouder-Welp-Hike

Als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen.. wat dan?!

Stel je voor.. Pasen en Pinksteren op één dag. Wil je weten wat er dan gebeurt? Kom dan naar de Ouder-Welp-Hike in Zeeland. Want dit jaar vieren wij FEEST! Pasen, Sinterklaas, Kerst, Pinksteren, Carnaval, o ud en nieuw, je verjaardag.. Wij vieren het dit weekend allemaal!

Heb jij energie voor tien en wel zin in een feestje? Kom dan samen met je vader, moeder, broer, zus (21+) naar ons gave feestweekend. Geef je snel op, dan hangen wij de slingers vast op!

emoticons

Vol: alleen nog inschrijven op 1 gereserveerde plaats. Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

De procedure van voorgaande jaren, waarin ouders zich via een tweede inschrijfformulier apart inschreven, is hiermee komen te vervallen.