Plaats: Zeeland | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 47

Overleef jij... - Expeditie Robinson

Expeditie Robinson!

Alle deelnemers aan Expeditie Robinson HIT 2018 zullen als echte survivors een weekend lang worden getest op spel- en survivalskills! Ben jij samen met jouw groepje de beste in het oplossen van raadsels, het winnen van eliminatieproeven en het tactisch uitspelen van de andere deelnemers? Dan mogen jullie jezelf wellicht uitroepen tot HIT Robinson 2018.

Wat hoort er bij een weekendje Robinson? Samen met de andere bewoners van jouw eiland een eigen kampement bouwen en een tactisch blok vormen bij iedere eilandraad. Koken op een houtvuurtje dat je helemaal zelf moet maken, het deelnemen aan spannende proeven, heel veel nieuwe vrienden maken en natuurlijk ook weer slapen in je eigen tentje!

- Avontuur - Spelletjes - Actie -

Alle deelnemers zijn welkom, zowel meiden als jongens!

Foto-impressie Expeditie Robinson

Gametimehit 2016

Vol: alleen nog inschrijven op 1 gereserveerde plaats. Er mogen maximaal 20 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 42 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.