Plaats: Zeeland | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 10 t/m 14 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 52

TeCoHIT

Warning: Don't try this at home!

Hou jij van een beetje (elektro)spanning? Dan zit je bij deze HIT goed! Wij gaan allerlei proeven, opdrachten en workshops doen met techniek en communicatie.

We gaan vooral dingen doen die je thuis niet mag. Wat dacht je van de rookmelders testen, netwerkspellen spelen, stekkers aan UTP-kabels zetten, dingen elektrocuteren, microchips programmeren en signalen zoeken? Dit doe je allemaal met hulp van mensen die er echt verstand van hebben, omdat ze er voor gestudeerd hebben of dit voor hun werk of hobby dagelijks doen. We gaan er echt een keigaaf weekend van maken en we hopen dat jij ook komt!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Bram de Graaf: 0655515572
Link naar een website over dit HIT onderdeel www.tecohit.nl

Vol: alleen nog inschrijven op 2 gereserveerde plaatsen. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 12:00 uur.