Plaats: Zeeland | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 2 - 3 pers. | Prijs: € 47

Treasure Hunt

App jezelf naar de kunstschatten van Michelangelo! Ga met je smartphone de strijd aan met andere teams, om zoveel mogelijk punten te verdienen. Denk jij dat je kans maakt op de Treasure Hunt Trofee? En wil je een leuk en gezellig weekend? Dan is dit jouw HIT!

Drie dagen lang ga je met je team op pad om de meest gekke selfies te maken en (foto-)opdrachten te doen, om daarmee punten te verzamelen. Onderweg speur je de muren af met je smartphone, op zoek naar geheime aanwijzingen. Je verslaat de maffia en WhatsAppt jezelf soms een ongeluk ;-) Je speelt gekke, maffe en idiote spellen en een spannend avondspel waarbij je uit handen moet blijven van de Italiaanse politie. De punten die je verdient, kun je tactisch uitspelen, om zo de beste versie van de toren van Pisa te bouwen en de Treasure Hunt Trofee te verdienen. Maar je kunt je punten ook inzetten voor wat extra luxe of snoep onderweg!

• Ben jij dol op spelletjes en kan je niet wachten om je sombrero (of ander gek hoedje) uit de kast te halen?
  • Wil je wel een hike’je lopen, maar ben je geen echte kilometervreter?
  • Ben je gek op je smartphone, maar ben je er ook wel weer eens aan toe om in ‘real-life’ nieuwe vrienden te maken?
  • Kun je je eigen tent opzetten en met behulp van een kaart zelf je weg vinden?
  • Heb je een gezonde dosis humor?
  • Wil je naar de HIT waar de lekkerste maaltijden worden geserveerd?

Dan is Treasure Hunt echt iets voor jou!!!

Let op: Om mee te kunnen doen aan deze HIT heb je wel per koppel/troppel een goede gsm met minimaal 3G-ontvangst nodig, dus niet alleen wifi.

Tip: Wil je vóór de start van deze HIT al de eerste punten verdienen? Hou dan de Facebookpagina van HIT Zeeland in de gaten voor hints! ;-)

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.