Plaats: Zeeland | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 23 t/m 70 jaar | Groep: 2 - 5 pers. | Prijs: € 57

Bourgondische Autopuzzeltocht

Autopuzzeltocht voor de echte Bourgondiërs!

Laten we er geen doekjes om winden: deze HIT is perfect geschikt voor de scout vanaf 23 jaar die met Pasen een beetje relaxed wil toeren in de auto, een biertje (of een wijntje of frisje) bij het kampvuur wil drinken en ondertussen uitgedaagd wil worden met verrassende routes en leuke opdrachten. 

Het is ons weer gelukt een originele en nieuwe route te maken. We gaan dit jaar zelfs internationaal! Een mooie tocht, kriskras door Zeeland. Over dijken, door de polder, langs de fenomenale lentepracht in de boogerd. In je eigen auto, met vrienden of gewoon met je lief, unieke plekjes ontdekken!  

Tussen de raadsels, puzzels en uitdagende opdrachten door, strijken we neer op een terrasje voor goede koffie of maken we kennis met wat lokale specialiteiten. 

Bourgondisch leven, met de zeewind in je haar, bestaat vooral uit lekker en veel eten. Met uitdagende kooktechnieken proberen we Michelin-waardige maaltijden klaar te maken!

In de avonduren is altijd wat te beleven op het kampterrein waar we parkeren voor de overnachting. Een gezellig kampvuur met bijzondere bierproeverijen of een filmpje pakken in de drive-in bioscoop, alles kan. 

Dus, 23+, relaxte scout of leidinggevende met voorliefde voor autorijden en lekker eten? Klik door en meld je aan voor de Bourgondische Autopuzzeltocht!

 website winnaars troffee 2018

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Walter van Spijk: 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 15 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 67 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 15:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!