Plaats: Zeeland | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 127 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 52

Ouder-Welp-Hike

Van Afrika tot in Amerika. Vanaf de Himalaya tot in de woestijn.

Van Afrika tot in Amerika, van de Himalaya tot in de Woestijn.....

K3? Toch niet echt een K3-weekend?! Nee natuurlijk niet! Maar we pakken wel onze koffers voor een wereldreis! We bezoeken de mooiste plekjes op onze aardbol en gaan op avontuur! We zoeken wereldreizigers!

Kom dan samen met je vader, moeder, broer, zus (21+) en reis met ons mee! Geef je snel op, want denk eraan.. de boot wacht niet op jou!

emoticons

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 13:30 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

De procedure van voorgaande jaren, waarin ouders zich via een tweede inschrijfformulier apart inschreven, is hiermee komen te vervallen.