Plaats: Zeeland | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 2 - 3 pers. | Prijs: € 47

Treasure Hunt

Ga samen met je team en smartphone de strijd aan en reis de wereld rond in 3 dagen! Met games, (foto-)opdrachten en toffe posten tijdens de tocht win je punten en bepaal je zelf de route naar de volgende locatie. Zetten jullie je punten tactisch in en ga je voor de overwinning? Of lever je ze liever in voor wat meer luxe of snoep onderweg? Wil je een leuk, gezellig en relaxed weekend? En denk jij dat je kans maakt op de Treasure Hunt Trofee? Dan is dit jouw HIT!

Dit jaar wordt de Treasure Hunt uitdagender dan ooit te voren! In drie dagen wandel je met behulp van de app van post naar post. Onderweg speur je in de omgeving naar aanwijzingen, heb je contact met je persoonlijke reisleider en speel je gave spellen in de stad. Ook op het kampterrein is het genieten; op dag één schuif je al aan in het enige echte Treasure Hunt restaurant!

Natuurlijk worden er ook punten verdient. Iedere dag spelen we een centraal spel waarbij alle groepen hun uiterste best doen de hoogste score te halen. De spellen tijdens de tocht en op het terrein kunnen je groep een voorsprong opleveren; zelfs een toffe selfie levert je punten op!

• Wil je wel een hike’je lopen, maar ben je geen echte kilometervreter?
  • Heb je een gezonde dosis humor?
  • Ben je dol op spelletjes en kan je niet wachten je gekke hoedje uit de kast te halen?
  • Ben je gek op je smartphone, maar ben je er wel weer een aan toe om ‘echte’ nieuwe vrienden te maken?
  • Kun jij je eigen tent opzetten en met behulp van een kaart (of Google Maps   ) zelf je weg vinden?
  • Wil je naar de HIT waar de lekkerste maaltijden worden geserveerd?

Dan is de Treasure Hunt echt iets voor jou!

Let op: Om mee te doen aan deze HIT heb je per koppel/troppel ten minste één recente smartphone nodig met voldoende accu (lees; powerbank ) en data (3G/4G).

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 38 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 15:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Bergen op Zoom.