Plaats: Zeeland | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 101 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 52

Ouder-Welp-Hike

Er was eens..

….een papierversnipperaar, een sprookjesboek en een onhandige leiding. Jullie raden het vast al! Ons sprookjesboek is versnipperd! We hebben het boek weer in elkaar weten te lijmen en hebben nu een heel stel nieuwe, knotsgekke en gave sprookjes ontdekt! Kom jij ontdekken wat er gebeurd met Hans & Klein Duimpje, Roodkapje & de Zeven Dwergen of de stiefmoeder op de erwt?

Ben jij avontuurlijk genoeg om met ons mee op ontdekking te gaan? Kom dan samen met je vader, moeder, broer, zus (21+) en ga met ons mee! Geef je snel op, want voor je het weet, hebben wij het boek al uit!

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 62 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 13:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. (Voor het Ouder-Kind-Kamp in Mook en de Ouder-Kind HIT in Ommen mag ook alleen de ouder lid zijn, daar is een apart inschrijfformulier voor.) Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.