Plaats: Zeeland | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 47

Overleef jij... - Expeditie Robinson

Expeditie Robinson!

Alle deelnemers aan Expeditie Robinson HIT 2020 zullen als echte survivors een weekend lang worden getest op spel- en survivalskills! Ben jij samen met jouw groepje de beste in het oplossen van raadsels, het winnen van eliminatieproeven en het tactisch uitspelen van de andere deelnemers? Dan mogen jullie jezelf wellicht uitroepen tot HIT Robinson 2020. 

Wat hoort er bij een weekendje Robinson? Samen met de andere bewoners van jouw eiland een eigen kampement bouwen en een tactisch blok vormen bij iedere eilandraad. Koken op een houtvuurtje dat je helemaal zelf moet maken, het deelnemen aan spannende proeven, heel veel nieuwe vrienden maken en natuurlijk ook weer slapen in je eigen tentje!


- Avontuur - Spelletjes - Actie -

Alle deelnemers zijn welkom, zowel meiden als jongens!

Expeditie Robinson

 Gametimehit 2016

 

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 20 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 42 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.